Agenda

Sorry, er zijn hier (nog) geen concerten of activiteiten.
>> Complete Agenda
RSS2 FEED

Let’s Make Music!

9 oktober, 2016

Zijn je spieren opgewarmd want stilzitten is er niet bij! Op zaterdagavond 10 december aanstaande is het weer zo ver in het Gelre’s End om 20:00 uur. Na de concerten ‘All you need is Love’ en ‘Ik hou van Holland’ staat dit jaar de swingende muziek in de spotlight met ‘Let’s make Music!’. DES Hedel biedt je samen met bigband BigDeal een avond vol gezelligheid en ontspanning.

De avond staat bol van bekende nummers en is voor een breed publiek en van alle leeftijden. De muzikanten van DES en BigDeal kunnen niet wachten om in de maand van de cadeautjes en surprises jou te verrassen met een muzikale avond.

De mix van muziekstijlen is alsof je op alle knoppen hebt gedrukt van een jukebox. Van jazz naar Jackson en van Franse chanson naar Paradise by the dashboard light en weer terug naar Funk. Velen hebben de tweede zaterdag van december al geblokt in hun agenda na de gezellige en succesvolle avonden in de afgelopen 4 jaar.

Wil jij ook een swingende avond die je weer helemaal opwarmt in de koude decembermaand? Kaarten zijn hier online te bestellen en te koop bij The Readshop Hedel. In de voorverkoop kosten de kaarten 10 euro en aan de deur 12,50 euro. Je jas kan je veilig in de garderobe achterlaten, vrijwilliger van de Palliatieve Terminale Zorg Bommelerwaard (www.vptz-bommelerwaard.nl) zullen er op passen en de opbrengst is voor VPTZ. Zo kan je in de decembermaand genieten van gezelligheid en een kleine bijdrage bieden aan een goed doel.

Vanaf 19:30 uur is de zaal open en vanaf 20:00 uur nemen de muzikanten je mee in een muzikale belevenis. Regel maar vast oppas want na de concertavond kan je vanaf 23:00 uur zelf de jukebox bedienen en blijft het gezellig tot sluitingstijd.

Kaartverkoop online

 

Bezoek ook eens onze facebook pagina