Agenda

Sorry, er zijn hier (nog) geen concerten of activiteiten.
>> Complete Agenda
RSS2 FEED

Nieuwjaarsconcert DES Hedel, met nog een restje ‘Lets Make Music’

6 januari, 2017

Op zondagochtend 15 januari om 11.00 uur bent u van harte welkom op het nieuwjaarsconcert van muziekvereniging DES-Hedel. De muzikanten van de VIER orkesten DaCapo, Intermezzo, Fanfare en het slagwerkensembles DES-Rhythms presenteren in een wervelend programma enkele goed in het gehoor liggende nummers. Na afloop zullen we gezamenlijk het glas heffen op het nog prille jaar. 

Vanaf 10.30 uur is de Uithofzaal in Het Gelre’s End in Hedel open voor een kop koffie of thee en een tentoonstelling van de vele mooie foto’s die op het ‘Lets make music concert van 10 december j.l zijn gemaakt.

We nodigen u graag uit om te komen luisteren, mee te zingen en met ons te toosten op een mooi nieuw muziekjaar.

Namens de leden van DES Hedel