Agenda

Sorry, er zijn hier (nog) geen concerten of activiteiten.
>> Complete Agenda
RSS2 FEED

25 jaar muziekschool DES

22 juni, 2017

Het begin

In september 1992 begon muziekvereniging “Door Eendracht Sterk” Hedel met een eigen muziekopleiding. Een avontuur wat startte met 5 leerlingen.
De keuze voor een eigen muziekopleiding bleek een enorm succes te zijn. Na 5 jaar stond de muziekschool met 7 docenten en 75 leerlingen op de kaart.  

Het succes

Omdat de muziekschool voldeed aan de juiste kwaliteitseisen ontvingen we in 2000 een officiële erkenning, waardoor we landelijk erkende diploma’s mogen uitreiken.
Dit succes hebben we niet beperkt tot onze eigen muziekvereniging. Sinds 2005 nemen ook verenigingen uit de omgeving het examen af  via onze muziekschool.

 Voor u

De muziekschool is bij veel gezinnen bekend. Voornamelijk de AMV cursus (Algemene Muzikale Vorming) zorgt elk jaar weer voor nieuwe contacten. Met een diploma AMV zet de jeugd de eerste stappen in de wereld van muziek maken. Wat voor instrument ook gekozen wordt, de basis is gelegd. Of de AMV-er doorstroomt binnen onze muziekschool is afhankelijk van het gekozen instrument. Onze muziekschool is georiënteerd op instrumenten uit de fanfare (o.a. saxofoon, bugel, trompet, trombone en slagwerk).

 25 jaar

Het bestuur van Muziekvereniging “Door Eendracht sterk” Hedel heeft in 1992 nooit durven hopen op een dergelijk succes. Niet alleen het enthousiasme van de docenten, maar vooral de enorme inzet van de vrijwilligers van onze vereniging, is de basis van onze kwalitatieve opleiding. En we zitten niet stil!