Agenda

Sorry, er zijn hier (nog) geen concerten of activiteiten.
>> Complete Agenda
RSS2 FEED

TRY OUT Concert A-Orkest Hedel

28 januari, 2018

 

Zaterdag 3 februari ben je welkom om in het Gelre’s End aanwezig te zijn voor het try out concert. Het startschot voor de muzikanten van het A-orkest richting het concours op 17 maart in Zutphen. De zaal is open vanaf 19:30 uur en de toegang is gratis.

Een concours is een beoordeelde wedstrijd met promotie en degradatie op basis van de juryrapporten. DES zal Lady Stewart’s Air, Sequensen en Concordia gaan spelen. Stuk voor stuk uitdagende composities voor de muzikanten maar zeker ook mooie stukken voor het publiek.

Dit concert zal de dirigent Gert Jan Rongen de finale puntjes ter verbetering geven. Wat ging goed en waar kan het beter, tijdens een concours gaat het om de details. Hierna is het aan de muzikanten om die laatste lastige nootjes onder de knie te gaan krijgen om zo goed voorbereid met z’n allen in de bus te stappen naar Zutphen.

 

We hopen ook jou te mogen ontmoeten tijdens dit concert.