Agenda

Sorry, er zijn hier (nog) geen concerten of activiteiten.
>> Complete Agenda
RSS2 FEED

Muziekvereniging DES laat van zich horen

6 mei, 2018

Na Koningsdag en de dodenherdenking gaat DES door. Vrijdag 11 mei zal de muziekvereniging samen met basisschool De Pollenhof de jeugd kennis laten maken met muziek en muziekinstrumenten.

Muziek op school en voor de jeugd is een belangrijk doel van onze muziekvereniging. Al 18 jaar heeft DES een eigen erkende muziekschool en daar zijn we trots op. In samenwerking met De Pollenhof zullen de kinderen ervaren hoe het is om zelf muziek te maken. Om ook de rest van Hedel en zeker ook de volwassenen kennis te laten maken met muziek, is iedereen welkom om zaterdag 12 mei tussen 15:00 uur en 17:00 uur naar het Gelre’s End te komen. DES heeft dan haar Open Dag. Leden en docenten zijn aanwezig om je toelichting te kunnen geven wat mogelijk is. Uiteraard kunnen de instrumenten zelf uitgeprobeerd worden. Bij interesse kan je je inschrijven voor de proeflessen.

Een bijzonder moment is het concert van Da Capo. De jeugd van het leerling orkest heeft dit concert helemaal zelf georganiseerd. Je kan om 16:30 uur naar het resultaat komen luisteren. Omroep Gelderland zal voor het laatst opnames komen maken van onze vereniging waarmee we ook op TV de muziek kunnen promoten.