Agenda

Sorry, er zijn hier (nog) geen concerten of activiteiten.
>> Complete Agenda
RSS2 FEED

Buitenconcert – 10/07/10

10 juli, 2010
Wat
Buitenconcert
When
Saturday, July 10, 2010
15:00
Where
De Munt (map)
Hedel
Other Info
Zaterdag 10 juli om 15:00 uur geeft Muziekvereniging ‘DES’ op de buitenplaats van Seniorenhof de ‘Munt’ in Hedel een buitenconcert. Het InterMezzo orkest speelt een heerlijk zonnig programma en ook het Opleidingsorkest van DES wil voordat zij de vakantie ingaan graag laten horen wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. Met het behalen van de eerste prijs op het jeugdfestival in Engelen hebben zij laten zien dat ze een zeer ambitieus orkestje zijn met veelbelovende jonge muzikanten!

Iedereen is welkom om 10 juli een kijkje te komen nemen tijdens dit zomerse buitenconcert. De toegang is gratis. Bij slecht weer zal het concert niet door gaan.

« Back to the calendar